Κάλλιο αργά παρά ποτέ!

Και πάλι με μεγάλη καθυστέρηση (σιγά-σιγά παιδιά! Μην πάθουμε και τίποτις!) ανεβάζω φωτό από το πάρτι της Πέφτης 3 Δεκέμβρη του εννιά. Χώρος το ‘Waiting for Godot’ (Γκοντό ρε σεις, όχι Κοντό!) στην Σούτσου, στο Κολωνάκι (μην τα ψάχνετε… ένα στενό δρομάκι που έχει βγάλει την πίστη όλων μέχρι να το βρουν), διοργανωτής το radiobubble, μουσικούλα έπαιζαν οι Πιλάβιος, Κατερίνα και Χαρισόπουλος (αν έπαιξε και κανείς άλλος και δεν θυμάμαι, με το μπαρδόν και να μου το επισημάνετε) και καλεσμένος ήταν όλος ο καλός ο κόσμος (δλδ όλοι εσείς) αλλά δεν μπόρεσε να παρευρεθεί όλος και έτσι ήρθε ο μισός (περίπου).

Φυσήξαμε και κεράκια (εγώ δλδ τα φύσηξα όλα. Πόσα ήταν; Πολλά!) και φάγαμε και τούρτα – όσο γινόταν δλδ γιατί πώς να κρατάς ποτό, πιατάκι πλαστικό, κουταλάκι πλαστικό, τσιγάρο και να τρως ταυτόχρονα; Μετρήσατε πόσα χέρια και στόματα χρειάζεται για να τα κάνει κανείς όλα αυτά; Και επειδή δεν έχω να σας πω πολλά, βάζω όσες φωτό τράβηξα και όσες μου έδωσε η Τζούλια (αποκλείεται να μην την προσέξατε!) και την οποία υπερευχαριστώ για να δείτε τι έγινε όσοι δεν ήσασταν εκεί και να θυμηθείτε τι έγινε όσοι ήσασταν εκεί αλλά ήσασταν κουρούμπελα από τις μπύρες!

Εγώ πάντως θυμάμαι ότι γνώρισα πολύ κόσμο, που ήξερα μόνο από το twitter και πολύ μου ήρεσε αυτό! Και όσοι ζηλέψατε, κάθε Πέμπτη, τα παιδιά είναι εκεί!

Δείτε τώρα εδώ τις φωτό στο Flickr!!!!


Advertisements
Published in: on December 7, 2009 at 9:09 pm  Comments (1)  
Tags: , , , , , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://marilou.wordpress.com/2009/12/07/kallio-arga-para-pote/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One CommentLeave a comment

  1. Αυτό θα πει καλοπέραση! Πάντα τέτοια!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: