Μόδα είναι και γυρίζει…

Επειδή έχω απομονωθεί λίγο τον τελευταίο καιρό και έχω κόψει τις πολλές εξόδους, αναπόφευκτα συναντώ και πολύ λιγότερο κόσμο και φίλους, σε σημείο μάλιστα μερικοί να αναρωτιούνται αν ζω

Τέσπα, αυτό που ήθελα να πω είναι ότι διαπιστώνω ότι αρκετός κόσμος, που με συναντά, δεν έχει μάθει (και πώς να το μάθει άλλωστε;) ότι δεν εργάζομαι πλέον στο ermoumag. Όπως είχα γράψει και  παλαιότερα, ο λόγος είναι το Fashinating (το project πάνω το οποίο δουλεύω με τον Αλέξη και τον Πέτρο, που επιλέχθηκε για χρηματοδότηση από το Open Fund – με επενδυτές τον Όμιλο Λυμπέρη και την Τράπεζα Πειραιώς) και το ότι μου ήταν αδύνατον να συνδυάζω και τα δύο λόγω έλλειψης χρόνου.

Έφυγα από το ermoumag έχοντας γεμίσει τις “βαλιτσούλες” μου με πολλή γνώση για πράγματα, που δεν ήξερα, πολλές ευχάριστες αναμνήσεις από τα γέλια και τις πλάκες μας και (δυστυχώς) 1-2 κιλάκια παραπάνω από τις λιχουδιές, που φέρναμε ή μας έφερναν οι φίλοι-συνεργάτες στο γραφείο.

Λίγες μέρες μετά την αποχώρησή μου (πριν από ένα μήνα περίπου), το ermoumag “φόρεσε” την καινούργια του εμφάνιση (και όσοι δεν το έχετε ήδη δει, να πάτε να την δείτε) και η συντακτική του ομάδα ενισχύθηκε με το βαρύ (και πασίγνωστο!) πυροβολικό στο χώρο της μόδας-τεχνολογίας> την Αμαλία Αγάθου ή αλλιώς @amalucky, που είναι και μέλος της ομάδας του iHeart Shops! Τελικά, είδατε? Όλοι μια παρέα είμαστε! :)

Pix: Φυσικά, οι γλυκούτσικες εικόνες είναι της αγαπημένης μας Μυρτώς ή αλλιώς Cyberella και μπορείτε να βρείτε αυτές και πολλές άλλες στο archigraphs.com. Και όσοι αναρωτιέστε για τον συμβολισμό τους μέσα σε αυτό το κείμενο, αφήστε με να σας βοηθήσω: Δεν υπάρχει κανένας. Απλά, μου αρέσουν πολύ και τις έβαλα! :)

Advertisements
Published in: on February 11, 2010 at 11:20 pm  Comments (2)  
Tags: , , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://marilou.wordpress.com/2010/02/11/ermoumag-fashinating-open-fund/trackback/

RSS feed for comments on this post.

2 CommentsLeave a comment

  1. Μόλις είδα το post σου. Βλέπεις με έφαγε (με την καλή έννοια) η Βαρκελώνη LOL
    Να’σαι πάντα καλά Μαριλού μου και ναι, ήταν σπουδαία η παρουσία σου εδώ στο ermoumag!! Πάντα ευπρόσδεκτη να ξέρεις!
    Χαιρόμαστε πολύ για το fashinating και θέλουμε να σκίσετε! :)

    Φιλιά!

  2. […] έκαναν εντύπωση, να σημειώσω ότι, όπως είπε η Χαριτίνη (με την οποία είχα την χαρά να συνεργαστώ στο ermoumag λίγο πριν φύγω), τα ελληνικά fashion blogs είναι […]


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: