Τρίτη και 13 και το Fashinating έκανε launch!!!

Είμαστε ο ορισμός των μη-προληπτικών! Τρίτη και 13 Ιουλίου του σωτηρίου έτους 2010, το «σπλάχνο» μας, η startup μας, το μοδάτο Fashinating έκανε launch σε Ελλάδα και in the whole world! Μετά από μήνες προετοιμασίας, δοκιμών και κόντρα δοκιμών, για να είναι όσο πιο έτοιμο και λειτουργικό γίνεται (γιατί είμαστε και απαιτητικά και τελειομανή παιδιά) το βγάλαμε στην πιο γκαντέμικη ημέρα του χρόνου. Χωρίς να το συνειδητοποιήσουμε!

Το Fashinating, που «τρέχει» στο Fashinating.com αλλά και στο facebook (bit.ly/fbfashinating) είναι ένα online window shopping (δηλαδή βόλτα στις βιτρίνες ή ξεφύλλισμα περιοδικού) χωρίς να χρειάζεται να κουνήσεις το δαχτυλάκι σου (εκτός από τον δεξί δείκτη που θα τον επιστρατεύσεις για να κάνει «κλικ»). Η διαφορά του όμως είναι ότι από πίσω «κρύβεται» ένας έξυπνος αλγόριθμος (του Πέτρου) που καταλαβαίνει τι στυλ γουστάρεις και φροντίζει να σου δείχνει προϊόντα, που θα σου αρέσουν. Εντάξει, αν δεν πέφτει και 100% μέσα μην βιαστείς να το κρίνεις γιατί τότε θα συμβαίνουν δύο τινά: 1. Οι προτάσεις λειτουργούν καλύτερα όσο περισσότεροι χρήστες κάνουν window shopping ή 2. Είσαι πολύ απαιτητικός και δεν σου αρέσει τίποτα. Όμως! Και για τα δύο έχουμε λύσεις καθώς για το μεν πρώτο μπαίνουν καθημερινά νέοι χρήστες και για το μεν δεύτερο βάζουμε καθημερινά καινούργια προϊόντα. Οπότε, σίγουρα θα βρεις αυτό που σου αρέσει. Περιττό να πούμε ότι το «καθιστό window shopping» βολεύει και τους κυρίους οι οποίοι ποσώς γουστάρουν το σούρτα-φέρτα στα μαγαζιά (ειδικά μες στην ζέστη) για να βρουν αυτό που τους αρέσει. Και φυσικά μην ξεχνάμε ότι όποιος θέλει, με ένα κλικ ψωνίζει ό,τι του αρέσει!

Αναποφάσιστοι όλου του κόσμου ενωθείτε!

Κατά τα άλλα, αυτό που θα εξυπηρετήσει πολλούς αναποφάσιστους είναι το «Get Advice», που ουσιαστικά ήταν και η αρχική ιδέα του Αλέξη που «γέννησε» το Fashinating. Ίσως μερικοί να θυμάστε, στην παρουσίασή μας στο Open Coffee, που είχαμε πει ότι όλα ξεκίνησαν όταν ο Αλέξης πήγε να αγοράσει ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου αλλά δεν ήξερε πιο του ταιριάζει. Έτσι, φόρεσε διαφορετικά γυαλιά, τράβηξε μερικές φωτό και τις ανέβασε στο facebook για να ρωτήσει τους φίλους του πιο του πάει. Οι φίλοι του ψήφισαν και ο Αλέξης είναι ο υπερήφανος κάτοχος αυτού του θρυλικού ζευγαριού γυαλιών! Στο «Get Advice» κάνουμε το ίδιο. Ανεβάζετε φωτό ρούχων, αξεσουάρ, παπουτσιών κτλ (φορώντας τα ή μη) και κάνετε ένα poll μεταξύ των χρηστών του Fashinating. Απλό και γρήγορο. Αντίστοιχα, στο «Give Advice» ψηφίζετε τις φωτό άλλων χρηστών.

Τέλος, στο StyleIQ δοκιμάζετε τις στυλιστικές γνώσεις σας. Και φυσικά, εννοείται ότι δεν θα σταματήσουμε εδώ, καθώς ετοιμάζουμε και άλλα πράγματα, που θα έρθουν στην πορεία.

Προς το παρόν, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι μας βοήθησαν όταν ήμασταν σε private beta για να αντιμετωπίσουμε τεχνικά προβλήματα, όλους τους φίλους bloggers που γράφουν για εμάς, όλους τους χρήστες για το πολύ χρήσιμο feedback τους και κυρίως όλους όσοι κάνουν spread the word για εμάς. Το έχουμε πολύ ανάγκη :)

Στο μεταξύ, λάτρεις και μη της μόδας, κάντε μία βόλτα είτε από το Fashinating.com είτε από το facebook (bit.ly/fbfashinating) και δείτε τι ετοιμάζαμε τόσο καιρό :) Μπορείτε, επίσης, να μας κάνετε follow στο twitter.com/fashinating.

Σας ευχαριστούμε πολύ και πάλι!!!

Advertisements
Published in: on July 14, 2010 at 11:33 am  Comments (7)  
Tags: , , , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://marilou.wordpress.com/2010/07/14/fashinating-launch-tuesday-13-facebook-application/trackback/

RSS feed for comments on this post.

7 CommentsLeave a comment

  1. καλή αρχή και σιδεροκέφαλοι :)

    • Ευχαριστούμε!!!!

  2. Μπράβο παιδιά! Καλορίζικο και καλές πωλήσεις ! :)

    • Να’στε καλά!!!!

  3. Καλή αρχή παιδιά, you rock! :D

    • Ευχαριστούμε και ελπίζουμε η Τρίτη και 13 να αποδειχθεί γουρλίδικη!!!

  4. […] This post was mentioned on Twitter by Sofia Gkiousou, MaryLou Tzempelikou and Constantine Belias. Constantine Belias said: καλή επιτυχία στα παιδιά! RT @sofiagk Τρίτη και 13 και το Fashinating έκανε launch!!! http://ff.im/-nG8fk […]


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: