Μία τεμπέλα blogger

Νομίζω ότι μπορώ επαξίως να διεκδικήσω τον τίτλο της πιο τεμπέλας blogger. Ή τέλος πάντων, της πιο τεμπέλας Ελληνίδας blogger. Έχω τόσο καιρό να γράψω, που πιστεύω ότι η wordpress θα έπρεπε να μου πάρει πίσω το blog και μόλις θα πάω να μπω να μου εμφανίσει στην οθόνη κάτι του στυλ “Σου πήραμε πίσω το blog γιατί κρίναμε ότι με την στάση σου ρεζιλεύεις την ιδέα του blogging” :P Ή κάτι τέτοιο, τέλος πάντων. Τώρα, όμως, που γύρισα από τις διακοπές ολίγον πιο ξεκούραστη και με διάφορα να μου τριβελίζουν το μυαλό, λέω να στρωθώ λίγο και να σας τα αραδιάσω… Κουβέντα να γίνεται, δηλαδή.

Κατά τα άλλα, πώς περάσατε στις διακοπές σας; Εγώ τα κλασικά: δηλαδή μπάνια, ολίγον κάψιμο στη μούρη με οδοντόπαστες και ξεφλουδίσματα, πολύς ύπνος (και μεσημεριανός και βραδινός! γιατί, πώς αλλιώς θα νιώσεις τις διακοπές αν δεν ρίξεις και μερικές τρίωρες σιέστες μετά τις βουτιές στη θάλασσα και το μεσημεριανό με χωριάτικη σαλάτα;), ένα γάμο και ένα βαφτίσι (απαραίτητα μέσα σε ένα ελληνικό καλοκαίρι, που σέβεται τον τίτλο του!), κάτι ποτάκια δίπλα στη θάλασσα (μη φανταστείτε κλάμπινγκ και τέτοια), κυνηγητό με τα τζιτζίκια για να μην με πετύχουν (τα οποία φοβάμαι!), παιχνίδια με γατάκια, συναντήσεις με συγγενείς… ξέρετε, τα συνηθισμένα ενός οικογενειακού και χαλαρού καλοκαιριού :)

Και για κλείσιμο μία φωτογραφία από το Τολό, όπου κάνω τις διακοπές μου από 0 (μηδέν) ετών και το οποίο τόσο “μισώ” να αγαπώ και τόσο αγαπώ να “μισώ” (αλλά γι’ αυτό θα σας πω σε άλλο post)!

Advertisements
Published in: on August 31, 2010 at 2:48 pm  Leave a Comment  
Tags: ,

The URI to TrackBack this entry is: https://marilou.wordpress.com/2010/08/31/lazy-blogger-holidays-tolo-summe/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: